Ακόμη Σκέφτεσαι Πώς Θα Εξοικονομήσεις Χρήματα; Γνωρίζεις Τον Τρόπο, Άσε Τις Δικαιολογίες!

Βιβλία – DVD

Είσαι από αυτούς που το βράδυ αν δεν διαβάσεις το βιβλίο δεν σε παίρνει ο ύπνος; Αντί λοιπόν να αγοράζεις βιβλία κάθε μήνα, μάθε αν στην περιοχή που κατοικείς ο δήμος διαθέτει δημοτική βιβλιοθήκη και φτιάξε μια κάρτα. Αν πάλι όχι, μάζεψε την παρέα σου και φτιάξτε μια δικιά σας βιβλιοθήκη. Εκεί θα ανταλλάζετε βιβλία μεταξύ σας, γλιτώνοντας με αυτόν τον τρόπο αρκετά χρήματα. Επίσης, αν η παρέα έχει πολλά dvd, κανονίστε βραδιές ταινιών, κάθε εβδομάδα και σε σπίτι κάποιου άλλου.

Δημοτικά Προνόμια

Αν ψάξεις στην ιστοσελίδα του δήμου όπου μένεις, θα δεις ότι πολλοί είναι αυτοί που οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις δωρεάν για τους δημότες ή με πολύ χαμηλό κόστος. Υπάρχουν επιπλέον οι δημοτικοί κινηματογράφοι, τα δημοτικά κολυμβητήρια και διάφορες άλλες ομάδες που δημιουργεί ο δήμος billige forbrugslån danmark, για να σε βοηθήσει να ξοδεύεις όσο το δυνατόν λιγότερα, χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στην διασκέδασή σου.

Διακοπές

Ζήτα άδεια από την δουλειά σου όταν οι άλλοι γυρνάνε. Φέτος μάζεψε τα φιλαράκια ή το αίσθημα και κανονίστε διακοπές, σε περιόδους όπου τα τουριστικά καταλύματα δεν κοστίζουν όσο ο μισθός του μήνα. Βρείτε περιοχές που δεν είναι τόσο ακριβές και ψάξτε για προσφορές μέσα από διάφορες ιστοσελίδες.

Μην έχεις αυταπάτες. Ξέρεις πολύ καλά ότι οι διακοπές των Αύγουστο δεν είναι τόσο ξεκούραστες, μιας και όλος ο κόσμος φεύγει από την Αθήνα και καταλήγει σε κάποιο νησί. Μείνε λοιπόν στην Αθήνα τον Αύγουστο και θα δεις ότι δεν είναι τόσο άσχημα όσο φανταζόσουν billige billån. Αν από την άλλη η δουλειά σου δεν σου επιτρέπει διακοπές σε άσχετες ημερομηνίες και έχει μόνο Χριστούγεννα, Πάσχα ή καλοκαίρι, φρόντισε να προτιμήσεις λιγότερο κοσμικές περιοχές.

Δώρα Καρδιάς

Σε λίγο καιρό πλησιάζουν τα γενέθλια ενός φίλου σου ή μιας φίλης σου. Έπειτα είναι τα Χριστούγεννα, μετά το Πάσχα και στο καπάκι κάποια γιορτή. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, εσύ πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κάνεις δώρα σε φίλους και γνωστούς. Μήπως να το ξανασκεφτείς και να δεις πόσο καλά πιάνουν τα χέρια σου; Δοκίμασε να δημιουργήσεις ένα δώρο. Υπάρχει πληθώρα επιλογών στο εμπόριο. Για παράδειγμα κορνίζες, στις οποίες μπορείς να βάλεις κοινές σας φωτογραφίες, μπλουζάκια στα οποία μπορείς να τυπώσεις κάποια σημαντική σας στιγμή κλπ. Με αυτό τον τρόπο κάνεις ένα μοναδικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο δώρο, δείχνοντας έτσι τον καλλιτεχνικό σου εαυτό.

Happy Hours

Δεν είναι λίγες οι καφετέριες, τα μπαρ αλλά και μερικά εστιατόρια, τα οποία αφουγκράζονται την εποχή. Ως αποτέλεσμα, πολύ συχνά έχουν συγκεκριμένες ώρες, κατά τις οποίες δίνουν φαγητό, ποτό ή καφέ σε πολύ καλές τιμές. Ψάξτε με την παρέα σας κάποια από αυτά τα μαγαζιά και ξεχωρίστε όσα σας αρέσουν, έτσι ώστε να γίνουν τα νέα στέκια της παρέας.
Κάνοντας πιο οικονομικές και συμφέρουσες επιλογές στην διασκέδασή σας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επιλέγετε πράγματα που δεν σας αρέσουν, μόνο και μόνο για να κάνετε οικονομία. Στο κάτω κάτω, οι επιλογές συνεχώς αυξάνονται. Ως εκ τούτου, σας παρέχουν τη δυνατότητα για ολοένα και καλύτερα πράγματα σε πιο προσιτό κόστος.